(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí smotky plněné šmakounem na jehle
Potřebné ingredience
kuřecí maso-prsa,šmakoun,porek,šunka,cibule,česnek,žampiony,olej,sojová omáčka,steakové koření
Postup přípravy
Kuřecí maso naklepeme,nakrájíme na kousky,okořeníme a naložíme do oleje.Na každý kousek položíme kousek šmakouna a zarolujeme.Porek nařízneme a rozebereme po vrstvách,do porku vložíme nudličky šunky.Střídavě napícháme na jehly.Špízy upečeme na oleji na pánvi .Vyndáme a na oleji orestneme cibuly a česnek,přidáme žampiony a zakápneme sojovkou.Cibule je proto,aby nebyly brambory jako příloha suché.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
yaya6
(upraveno)
8. 8. 2007, 20:20
Ahoj,mužu se zeptat co je to šmakoun?
danusa01
(upraveno)
8. 8. 2007, 20:59
@yaya6
Ivonko, na adresewww.smakoun.cz najdete vše co potřebujete.Dana
yaya6
(upraveno)
9. 8. 2007, 17:54
@danusa01
děkuji